MEN O‘Z KASBIMNI SEVAMAN - Z.T.Umirzakov; N.E.Oktamova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Har bir inson dunyoga kelibdiki, hayotda oʻz oldiga qoʻygan maqsadi boʻladi. Hayotda oʻzi xoxlagan narsalarga erishishi, buning natijasida baxtli yashashi mumkin. Sevimli kasbni tanlashda avvalo odam oʻzining his-tuygʻulariga eʼtibor berishi lozim. Odam jamoat oldida oʻzini tutishi ham muhim oʻrin egallaydi. Odamlar bilan bevosita aloqada boʻladiganlar shirin soʻz va gapga usta boʻlishi kerak.