O‘QUV AMALIYOTINI YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘TKAZISH - Bozorova Xulkar (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada tikuvchilik bo‘yicha o‘quv amaliyotini yangi pedagogik texnologiyalar asosida tashkil etish masalalari yoritilgan. Kasbiy ta’limda innovatsion yondashuvlardan foydalanish talabalarning nazariy bilimlarini amaliy ko‘nikmalar bilan uyg‘unlashtirish, ijodkorlikni rivojlantirish va mustaqil ishlash qobiliyatini shakllantirishga xizmat qiladi. Shuningdek, interfaol metodlar, axborot- kommunikatsiya texnologiyalari va ekodizayn elementlarini qo‘llash orqali o‘quv amaliyotining samaradorligi oshirilishi ilmiy-amaliy jihatdan asoslab berilgan.