ONA TILIDA SAVODXONLIK VA YOZMA NUTQNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Mirzayeva Ma’mura Fayzullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ona tilida savodxonlik va yozma nutqni shakllantirishning ahamiyati, metodik asoslari hamda ta’lim jarayonida qo‘llaniladigan samarali usullar tahlil qilinadi. Interfaol metodlardan foydalanish, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish orqali o‘quvchilarning yozma nutqi va savodxonligini rivojlantirish yo‘llari yoritilgan.