O’SMIRLIK YOSHIDA KUZATILADIGAN SUITSID SABABLARI VA UNI BARTARAF ETISH USULLARI - Ibraymova Sarbinaz Daribaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada suitsidning turlari, bosqichlari va psixogik sabablari ko’rsatib o’tilgan. Shu bilan birga suitsidni oldini olish, motivlarini aniqlashga doir otaonalar, tarbiyachi va o’qituvchi pedagoglarga muhim tavsiyalar berilgan.