BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA BARVAQT KASBGA YO’NALTIRISHNING AFZALLIKLARI - Tursunov Abdulxamid Alisher o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali muallif boshlang’ich sinf o’quvchilarining yosh davri psixologiyasi, ularning kasbiy qiziqishlari xaqida so’z yuritiib o’tgan. Maqola bilan tanishar ekansiz kasbiy bilm- borasidagi savollaringizga javob olasiz.