KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYA VA INNOVATSIYALARNING O‘RNI - Xaydarova Xurshida Murotovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada bugungi bozor iqtisodiyoti sharoitida kichik biznes va tadbirkorlik subyektlarining rivojlanishida raqamli texnologiyalarning ahamiyati tadqiq etiladi. Maqolada biznes jarayonlarini avtomatlashtirish, elektron tijoratning afzalliklari va tadbirkorlikda innovatsion strategiyalarni qo‘llash masalalari tahlil qilingan.