QASHQADARYO VILOYATI IJTIMOIY INFRATUZILMA GEOGRAFIYASI (MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARI MISOLIDA). - Nurmatov A.U; Xudoyberdiyev B.Sh (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Infratuzilma iqtisodiyot va jamiyatning farovonligini ta’minlaydigan maussasa va tizimlar majumasi bo‘lib, uning muhim tarmoqlaridan biri bo‘lgan ta’lim ijtimoiy hayotda o‘sib kelayotgan yosh avlodni yetuk mutaxassis va komil inson bo‘lib tarbiyalanishida asos vazifasini bajaradi. Ta’lim jarayoning smarali bo‘lishida moddiy texnik, axborot va innovatsion tizimlar muhim hisoblanadi.