ABDULLA AVLONIY ASARLARIDAGI AXLOQIY QARASHLAR - Abduxamidova Umida (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Abdulla Avloniy hayoti va ijodi haqida va uning "Turkiy Guliston yoxud axloq "asaridagi axloqiy , tarbiyaviy fikrlar tooʻgʻrisidagi qarashlarni bilib olishimiz mumkin. Abdulla Avloniy haqida Oʻzbekiston Respublikasining biirinchi prezidentining qarashlari va fikrlari haqida bilishimiz mumkin.