MICROSOFT OFFICE DASTURLARINI DASTLABKI O‘RGANISH BOSQICHLARI - Hakimov Shamsullo (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada Microsoft Office dasturlarini dastlabki bosqichda o‘rganish jarayoni, uning ahamiyati va samarali o‘zlashtirish usullari yoritilgan. Zamonaviy ta’lim tizimi va ish faoliyatida ofis dasturlaridan foydalanish zarurati ortib bormoqda. Maqolada Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint va Microsoft Access dasturlarini boshlang‘ich darajada o‘rganish bosqichlari, ularning funksional imkoniyatlari hamda amaliy qo‘llash yo‘llari batafsil bayon etilgan.