STOMATOLOGIYA AMALIYOTIDA QO’LLANILADIGAN ASHYO VA ASBOBLAR, ULARGA QO’YILGAN TALABLAR - P.To’ychiyev (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada stomatologiya amaliyotida qo‘llaniladigan asosiy ashyo va asboblar, ularning turlari va vazifalari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, ushbu vositalarga qo‘yiladigan gigiyenik, texnik va funksional talablar ham ko‘rib chiqiladi. Stomatologik muolajalarning sifatini ta’minlashda yuqori sifatli materiallar va zamonaviy asbob-uskunalarning o‘rni muhim hisoblanadi.