PAST O’ZLASHTIRUVCHI BOLALAR BILAN MASHGʻULOTLAR OLIB BORISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Murodova Qizlarsora Haydarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur maqolada past o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik asoslari, ularning o‘qishga bo‘lgan munosabati, motivatsiya darajasi hamda individual xususiyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘quvchilarning bilimlarni o‘zlashtirish jarayonida yuzaga keladigan qiyinchiliklarning sabablari hamda ularni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritiladi.