RATSIONAL OVQATLANISHNING VALEOLOGIK TAMOYILLARI. - Raxmonova Mahfiratxon Sultonboy qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ratsional ovqatlanish tamoyillari hamda to‘g‘ri ovqatlanish qoidalari va ularga rioya qilish haqida ma’lumotlar berilgan.