O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI FUQAROLIK PROTSESSIDA VAKILLIK INSTITUTINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Shukrona Ibrohimova Bunyod qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fuqarolik protsessida vakil ishtirokining o‘ziga xos xususiyatlari, vakillik institutini rivojlantirish masalalari, qonuniylikni ta’minlashda vakil (advokat) ishtiroki, vakillik tushunchasining umumiy tavsifiga oid huquqiy-nazariy ma’lumotlar, fuqarolik protsessida advokat ishtiroki masalalari yoritilgan.