MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MASHG‘ULOTLAR JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH VA MONITORING OLIB BORISH - Chuponkulova Sitora Bozor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida mashg‘ulotlar jarayonini takomillashtirish, ta’lim sifati ustidan samarali monitoring olib borish hamda pedagogik nazoratni tashkil etish masalalari yoritilgan. Shuningdek, direktor o‘rinbosarining boshqaruv, metodik va nazorat faoliyati orqali mashg‘ulotlar samaradorligini oshirish, pedagoglar faoliyatini tahlil qilish va ta’lim jarayonini takomillashtirishning muhim jihatlari tahlil etilgan.