RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING TA’LIMDAGI AHAMIYATI - Egamov Nurbek Nuraddin o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning zamonaviy ta’lim tizimidagi o’rni, ularning ta’lim jarayoniga integratsiyasi, afzalliklari va qo’llash istiqbollari tahlil qilinadi. Xalqaro va milliy tajribalar asosida O’zbekiston hamda dunyo mamlakatlaridagi rivojlanish tendensiyalari haqida batafsil yoritib beradi.