PSIXOLOGIYADA QO’RQUV TUSHUNCHASI VA UNING TURLARI - Raxmanova Marhabo Madirimovna; Jumaniyazova Zilola Arslonbekovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Ushbu maqolada Qo’rquv va undan qutilish haqida ma’lumotlar berilgan. Shaxsning shakllanishining muhum omillaridanbiri erkin harakat qilishi, har bir yosh davrlardagi bolalar psixologiyasi va ular bilan to’g’ri munosabat bo’lish haqida yozilgan. .