MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MASHGʻULOTLARDA TAʼLIM SIFATINI NAZORAT QILISH VA TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Turg'unova Nigora Ismailovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida mashg‘ulotlar jarayonida ta’lim sifatini nazorat qilish va tashkil etishning zamonaviy usullari yoritilgan. Shuningdek, direktor o‘rinbosarining ta’lim-tarbiya jarayonini monitoring qilish, pedagogik faoliyatni tahlil qilish hamda ta’lim sifatini oshirishdagi boshqaruv faoliyati haqida fikr yuritilgan.