MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYA JARAYONIDA ZAMONAVIY INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMYATI - Sharafutdinova Sevara Tolibjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim sifatini boshqarish, zamonaviy ta’lim jarayonini tashkil etishda direktor o‘rinbosarining roli hamda tarbiya jarayonida innovatsion metodlardan foydalanishning ahamiyati yoritilgan.