O‘QUVCHI QIZLARNING PSIXOLOGIK HOLATINI O‘RGANISH HAMDA ERTA TURMUSH HOLATLARINI OLDINI OLISH MASALALARI - Sidiqova Lola Rixsiboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchi qizlarning psixologik holatini o‘rganish, ularning ijtimoiy-psixologik rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda erta turmush holatlarining oldini olish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, maktab amaliyotchi psixologi, pedagoglar va ota-onalarning hamkorligi orqali qizlarning shaxsiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlash, ularni mustaqil fikrlashga o‘rgatish va hayotiy maqsadlarini shakllantirish yo‘llari yoritilgan.