EHTIYOJI MILLAT: TURKISTONLIKLAR NIMAGA MUHTOJ? - Bo‘riqulov Abdulloh; F.Maxmasobirova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Turkiston jadidlari otasi deya e’tirof etilgan Mahmudxo‘ja Behbudiy qalamiga mansub “Ehtiyoji millat” maqolasi atroflicha tahlil qilinadi. Shuningdek, tahlil davomida maqolada ko‘tarilgan muammolarning bugungi kunda ham o‘z ahamiyatini yo‘qotmaganligi haqida so‘z yuritiladi.