O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI FUQAROLIK SUDLARI AMALIYOTIDA MEROS TAQSIMLASHNING AKTUAL MASALALARI - Bekzod Gadoyev (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya. Maqolada fuqarolik sudlarida meros taqsimlashning aktual jihatlari, meros taqsimotining mexanizmlari, fuqarolik sudlarida meros taqsimotini mazmunan hal qilish jarayonida milliy huquq tizimidagi mavjud sud amaliyoti tahlil qilinadi.