PARAMFIZTOMATOZ KASALLIGINING QO‘ZG‘ATUVCHISI, KLINIK BELGILARI, DIAGNOZ QO‘YISH, DAVOLASH VA OLDINI OLISH CHORA TADBIRLARI (Adabiyotlar tahlili) - A.B.Chorshambiyev; Sh.A.Achilov (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada paramfistomatozning kechish shakllariga qarab klinik belgilari,davolash va oldini olish tadbirlari bo‘yicha ilmiy adabiyotlar tahlili asosida berilgan.