O’QUVCHILARNING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI SHAKLLANISHIDA OILANING ROLI - Abdusattarova Adiba Toxirjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakllantirishda oila, maktabgacha ta‘lim muasassalari, kasb-hunar maktablarining roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.