TO‘QIMACHILIKDA YIG‘IRUV TEXNOLOGIYASI VA UNING ISHLAB CHIQARISHDAGI AHAMIYATI - Axmedova Lola (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada to‘qimachilik sanoatida yig‘iruv texnologiyasining ahamiyati, ishlab chiqarish bosqichlari, zamonaviy yig‘iruv uskunalari hamda ip sifatiga ta’sir etuvchi omillar keng yoritilgan. Shuningdek, yig‘iruv jarayonining samaradorligini oshirish va mahsulot sifatini yaxshilash bo‘yicha ilmiy asoslangan tavsiyalar berilgan.