OʻQITUVCHILARDA KASBIY SOʼNISH HOLATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI VA USULLARI - Muhammadova Orom Arslon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘qituvchilarda kasbiy so‘nish (burnout) holatining kelib chiqish sabablari, uning psixologik belgilari hamda uni bartaraf etishning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, pedagoglarning ruhiy salomatligini saqlash, stressni boshqarish va kasbiy motivatsiyani oshirish yo‘llari tahlil qilingan.