OʻSMIR YOSHDAGI BOLALARDA OILAVIY MUNOSABATLARNING SHAKLLANISH BOSQICHLARI - Alovboyeva Yodgora Shodiyarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqola o‘smir yoshidagi bolalarda oilaviy munosabatlarning shakllanish bosqichlarini tahlil qiladi. Maqolada bolalarning psixologik rivojlanishi, oilaviy muhitning ta’siri, ota-ona bilan munosabatlarning o‘rni va maktabdagi ijtimoiy ko‘nikmalarining roli yoritiladi. Shuningdek, pedagog va psixologlarning yordamida o‘smirlarning oilaviy qadriyatlarni mustahkamlashga yo‘naltirilishi ko‘rib chiqiladi.