MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING ASOSIY VAZIFALARI HAMDA O‘QUVCHILAR TAQDIRIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Rayimqulov Umrzoq Xoliqulovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab amaliyotchi psixologining asosiy vazifalari, uning ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rni hamda o‘quvchilar hayotidagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, psixologik xizmatning o‘quvchilarning shaxsiy rivojlanishi, ijtimoiy moslashuvi va emotsional holatini yaxshilashdagi roli tahlil qilinadi.