AVERE VA ESSERE FE’LLARINING INGLIZ TILIDAGI HAVE VA TO BE FE’LLARI BILAN UYG’UNLIGI - Xodjiyeva Gulchehra Norovna; Sharipova Maxliyo Nurulla qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada italyan tili grammatik tizimida muhim o‘rin tutuvchi avere (“bor bo‘lmoq, ega bo‘lmoq”) va essere (“bo‘lmoq”) fe’llarining ingliz tilidagi have hamda to be fe’llari bilan grammatik jihatdan uyg‘unligi yoritilgan. Shuningdek, ularning hozirgi zamondagi tuslanishi, ma’nodagi o‘xshashlik va farqlar, birikmalari hamda qo‘llanish sohalari misollar orqali izohlanadi.