YOSHLAR VA TA’IM- KELAJAK POYDEVORI - Risqulova Charos (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yoshlar va ta’limning jamiyat taraqqiyotidagi strategik ahamiyati kengaytirilgan faktlar asosida yoritiladi. Inson kapitali nazariyasi, innovatsion iqtisodiyot, raqamli transformatsiya hamda davlat siyosati misolida ta’limning iqtisodiy va ijtimoiy rivojlanishga ta’siri tahlil qilinadi.