IJTIMOIY PEDADOGIK TEXNOLOGIYALAR TURLARI VA MAZMUNI - Kamolova Nigora; Xadjamuratova Zulfiya; Shokirova Laziza; O‘lmasova Dildora (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqola ijtimoiy pedagogik texnologiyalarni chuqur tahlil qilishga bag‘ishlangan bo‘lib, ularning turlari, mazmuni, pedagogik jarayonda qo‘llanilishi va samaradorligini oshirish yo‘llarini keng yoritadi. Maqolada interaktiv, innovatsion, rivojlantiruvchi va kommunikativ texnologiyalarni amaliyotga tatbiq etish usullari, shuningdek, shaxsga yo‘naltirilgan metodlarning ijtimoiy muhit bilan bog‘liqligi ko‘rib chiqilgan. Maqola o‘quvchilarning shaxsiy, ijtimoiy va kommunikativ rivojlanishida ijtimoiy pedagogik texnologiyalarning ahamiyatini keng ochib beradi, pedagoglarga amaliy ko‘nikmalarni rivojlantirish va ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkoniyatlarini taqdim etadi.