TA’LIM MUASSASALARIDA SOG‘LOM PSIXOLOGIK IQLIMNI SHAKLLANTIRISHDA OILA PSIXOLOGIYASINING O‘RNI - Rahimova Gulxayo Alisherovna; Tursunova Maftunabonu Baxtiyorjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim muassasalarida sog‘lom psixologik iqlimni yaratish muammosi va unda oila psixologiyasining tutgan o‘rni tahlil qilinadi. O‘quvchi shaxsining shakllanishida oila muhitining ahamiyati, pedagog va ota-onalar hamkorligining zarurligi yoritilgan. Shuningdek, sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.