BOLA TARBIYASIDA OTA-ONALAR VA MAKTAB HAMKORLIGINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Turgʻunova Hayotxon Xolmatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ota-onalar va maktabning bola tarbiyasidagi o‘rni, hamkorlikning ahamiyati, ijobiy ta’siri va amaliy tavsiyalar yoritilgan.