MAKTAB OʻQUVCHILARI ORASIDA CHARCHOQ VA STRESSNING YUZAGA KELISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Siddiqova Sadoqat Qovuljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab o‘quvchilari orasida charchoq va stressning paydo bo‘lishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar, ularning o‘quv faoliyatiga ta’siri hamda oldini olish yo‘llari yoritilgan.