OʻQUVCHILARDA XULQ-ATVOR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK USULLARI - Timur Muxammatovich Palekeev (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada o‘quvchilarda ijobiy xulq-atvorni shakllantirishning psixologik usullari, metodlari va pedagogik yondashuvlari yoritilgan.