SALOHIDDIN MAMAJONOV-POETIK NUTQ VA USLUB TADQIQOTCHISI - Goʻzalxon Muhammadjonova; Rushana Rajabaliyeva (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XX asr munaqqidlaridan biri boʻlgan Salohiddin Mamajonov ijodiy faoliyati hamda badiiy adabiyotdagi muhim tushunchalar boʻlmish poetik nutq hamda uslub kabilarga doir ilmiy, tanqidiy, falsafiy hamda badiiy yondashuvlari bayon qilinadi.