REKONSTRUKSIYA NATIJALARIDAN FOYDALANISH BO‘YICHA TAKLIFLAR - Jandullaeva Kamila (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Hozirgi kunda zamonaviy jamiyatda rekonstruksiya tushunchasi, ya’ni mavjud jarayonlar, obyektlar yoki tizimlarni qayta tiklash, yangilash va yaxshilash masalasi keng ko‘lamli ahamiyatga ega. Rekonstruksiya nafaqat bino- inshootlarni, balki moddiy va nomoddiy boyliklarni, madaniy merosni, atrof-muhitni, texnologiya va ishlab chiqarish jarayonlarini, shuningdek, inson salohiyatini rivojlantirishga xizmat qiladi. Har qanday sohada amalga oshirilgan rekonstruksiya ishlari o‘z mevasini berishi, ya’ni natijalari jamiyat taraqqiyotiga yoki ilgari surilgan maqsadlarga xizmat qilishi uchun bu natijalardan oqilona, ilmiy va tizimli foydalanish yo‘llarini ishlab chiqish zarur.