BOSHLANGʻICH SINF O’QUVCHILARI ORASIDA AGRESSIVLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Boltayeva Surayyo Ixtiyorovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari orasida agressiv xatti-harakatlarning paydo bo‘lish sabablari, uning psixologik omillari hamda agressivlikni oldini olish va bartaraf etishning samarali usullari yoritilgan.