KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARINING OʻZLASHTIRISH JARAYONIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR VA ULARNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Kudaybergenova Shasanem Naubetbaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning bilimlarni o‘zlashtirish jarayonida uchraydigan muammolar, ularning psixologik sabablari hamda bu muammolarni oldini olish va bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritilgan.