OGʻIR XULQLI BOLALAR BILAN ISHLASHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING OʻRNI - Nodirova Zulfira Xakimovna; Nodirova Zulfira Xakimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada og‘ir xulqli bolalar bilan ishlash jarayonida maktab amaliyotchi psixologining o‘rni, uning vazifalari hamda samarali psixologik yondashuvlar yoritilgan.