OʻQITUVCHILAR BILAN ISHLASHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Umida Jabbarova Muxiddinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab amaliyotchi psixologining o‘qituvchilar bilan ishlashdagi o‘rni, uning vazifalari hamda pedagogik jamoada sog‘lom psixologik muhitni shakllantirishdagi ahamiyati yoritilgan.