PSIXOLOGIYADA ONG VA ONGOSTI TUSHUNCHALARI TALQINI - Raximova Nargiza Jumanazorovna; Matkarimova Gulorom Raximberganovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Ong haqida umumiy tushunchalar, inson psixikasi bilan ong va ongosti tushunchalar talqini haqida.