O‘QUVCHILARNI MAKTABGA MOSLASHISH JARAYONIDA PSIXOLOGIK QOʻLLAB-QUVVATLASH - Ziyayeva Sayyora Shukurovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarning maktabga moslashish jarayoni, bu davrda yuzaga keladigan psixologik qiyinchiliklar hamda ularni yengishda psixologik qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning yangi muhitga moslashuvida oila, o‘qituvchi va maktab psixologining o‘rni tahlil qilingan.