OILADAGI MUNOSABATLARNING BOLALAR PSIXOLOGIYASIGA TAʼSIRI ,OILADA FARZAND TARBIYASI - Jumayeva Zarnigor Ahatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi munosabatlarning bolalar psixologiyasiga ta’siri, oila muhitining bolaning ruhiy rivojlanishidagi o‘rni hamda ijobiy va salbiy munosabatlarning oqibatlari yoritilgan. Shuningdek, ota-onalarning farzand tarbiyasidagi roli va sog‘lom psixologik muhit yaratish masalalari tahlil qilingan.