OʻQUVCHILARDA EHTIYOJNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK MASALALARI - Mustaqimova Manzura Muzaffarovna; Jumayeva Diloram Murodullo qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarda ehtiyojlar shakllanishi, ularning psixologik xususiyatlari, ehtiyojlar turlari va ularni rivojlantirishdagi pedagogik va psixologik masalalar yoritilgan.