OʻQUVCHILARDA STRESS HAMDA DEPRESSIYAGA NISBATAN BARDOSHLILIKNI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mamaraimova Marg'uba Abdusalomovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilar orasida uchraydigan stress va depressiya holatlari, ularning sabablari hamda bunday holatlarga nisbatan bardoshlilikni oshirishning psixologik usullari yoritilgan.