FARZAND KELAJAGINI TA’MINLASHDA OILADA OTA-ONALARNING MUHIM VAZIFALARI - Abduqayumova Gulshoda Ilxomovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada farzand tarbiyasida ota-onalarning o‘rni, ularning mas’uliyati hamda bolalarning kelajagini ta’minlashda muhim bo‘lgan psixologik va tarbiyaviy vazifalar yoritilgan.