MTT YOSHIDAGI BOLALARDA MAYDA MOTORIKANI RIVOJLANTIRISH - Mamadjanova Muxabbat Vaxabovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu ilmiy maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari (MTT)da tarbiyalanayotgan bolalarda mayda motorikani rivojlantirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Mayda motorikaning bola nutqi, tafakkuri va umumiy rivojlanishiga ta’siri ilmiy manbalar asosida yoritilgan. Shuningdek, amaliy mashg‘ulotlar, o‘yinlar va metodik yondashuvlar taklif etilgan.