CHO‘LPONNING ADABIY TANQIDIY QARASHLARI - Mohigul Ne'matova Doniyorjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: Ushbu maqolada Abdulhamid Choʻlponning "Adabiyot nadir?" maqolasi haqida ayrim mulohazalar hamda uning bugungi kundagi ahamiyati, Choʻlponning adabiyotga, davr voqealariga boʻlgan munosabati kabi masalalar oʻrin olgan.