MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYANING FALSAFIY ASOSLARI - Samatov X.U; Maxmudov Javohir Bobokul o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation: Maʼnaviy -axloqiy tarbiyaning falsafiy asoslari insoniyat madaniyatida muhim o‘rin tutadi. Ushbu maqolada maʼnaviyat va axloqiy tarbiyaning falsafiy jihatlari, ularning tarbiyada ahamiyati va zamonaviy hayotdagi roli tadqiq qilinadi.