GIBRID TAHDIDLAR JARAYONIDA UCHUVCHISIZ UCHISH APPARATLARIDAN SAMARALI FOYDALANISH USULLARI VA MEXANIZMLARI - Saidov Alisher Narzullaevich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy maqolada gibrid tahdidlar sharoitida uchuvchisiz uchish apparatlaridan samarali foydalanishning nazariy-metodologik asoslari tadqiq etilgan. Zamonaviy xavfsizlik muhitida UUAlarning razvedka, monitoring, axborot urushi va zarba berish imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, ulardan foydalanishning tashkiliy va texnik mexanizmlari, mavjud xavf va cheklovlar hamda samaradorlikni oshirish yo‘llari ilmiy jihatdan asoslangan.